Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a PDF

  Coperta Carte Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a scrisa de Valentina Stefan-Caradeanu, Florentina Hahaianu, Elena Apopei si publicata de editura Akademos Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a

  Cuprins: Materiale si instrumente LINIA – Element de limbaj plastic Exercitiu aplicativ(1) Exercitiu aplicativ(2) Exercitiu aplicativ(3) PUNCTUL – Element de limbaj plastic Exercitiu aplicativ (1) Exercitiu aplicativ (2) Exercitiu aplicativ (3) PATA PLATA Exercitiu aplicativ (1) Exercitiu aplicativ (2) Exercitiu aplicativ (3) Exercitiu aplicativ (4) PATA VIBRATA Exercitiu aplicativ (1) Exercitiu aplicativ (2) Exercitiu aplicativ (3) FORMA – Element de limbaj plastic Exercitiu aplicativ (1) Exercitiu aplicativ (2) Exercitiu aplicativ (3) FORME SPONTANE Forma spontana obtinuta prin presare Forma spontana obtinuta prin suflare Forma spontana obtinuta prin stropire COLAJE Cosul cu flori Rama pentru tablou Strugurele Margaretele In parc Rochita Papusii Ograda bunicii Bradul impodobit Mos Craciun La spectacol Ciobanul si oile Ghiocei Martisorul Vaza cu narcise Cosul cu flori Orarul…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.