Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a PDF

  Coperta Carte Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a

  Iti doresti sa citesti cartea Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a scrisa de Valentina Stefan-Caradeanu, Florentina Hahaianu, Elena Apopei si publicata de editura JOY Publishing House? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a

  Arte Vizuale Si Activitati Practice Clasa A Ii-A, Valentina Stefan Caradeanu, Florentina Hahaianu, Florentina Duta Contin toate plansele si sabloanele necesare (carton imprimat, hartie glasata imprimata, carton alb) fiind usor detasabile, cu perfor. Abordeaza integrat artele vizuale si abilitatile practice, conform programei scolare, in cadrul unei singure discipline. Includ lectii proiectate pentru intregul an scolar. Structura simpla, oferind elevului informatii privind tehnicile de lucru, pasii pentru realizarea temei, dar si materialele de lucru (carton alb sau cu diverse imagini, sabloane si hartie glasata). Asigura formarea competentelor de explorare a mesajelor artistice exprimate in limbaj vizual, intr-o diversitate de contexte familiare, precum si realizarea creatiilor functionale si estetice folosind materiale si tehnici diverse. Temele propuse spre realizare incurajeaza initiativa si libertatea de exprimare si ajuta la intelegerea a doua realitati esentiale pentru dezvoltarea spiritului estetic si practic al elevilor. Lectii bine organizate, structurare clara a fiecarei teme: lista si imaginile materialelor si instrumentelor necesare descriere detaliata si ilustrare a fiecarui pas de urmat pentru realizarea lucrarii lista tehnicilor folosite imaginea lucrarii finale recomandari si idei pentru utilizarea lucrarii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a II-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.