Arta Spionajului. Coduri secrete, trucuri si deghizari PDF

Coperta Carte Arta Spionajului. Coduri secrete, trucuri si deghizari

Iti doresti sa citesti cartea Arta Spionajului. Coduri secrete, trucuri si deghizari publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta Spionajului. Coduri secrete, trucuri si deghizari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Arta Spionajului. Coduri secrete, trucuri si deghizari

Aceasta carte iti arata cum sa pastrezi secrete, cum sa stabilesti un loc de intalnire secret sau cum sa-ti codifici mesajele. Citind cartea vei afla multe coduri si semnale secrete. Pe spionul Black Hat il intalnim inca de la prima pagina. Fii atent la tertipurile pe care le foloseste in capitolul Trucurile spionilor – acestea chiar sunt folosite de spioni adevarati. In aceasta carte vei gasi si multe mesaje codate. Incearca sa le descifrezi! Poti verifica raspunsurile cu cele de la pagina 46. Daca vrei sa afli mai multe despre limbajul spionilor, tot aici vei gasi si o lista de cuvinte pe care le folosesc acestia.-Transmiterea mesajelor secrete -Codul culorilor -Coduri misterioase -Echipamentul de spionaj al lui Black Hat -Harti de spionaj -Scrisul invizibil -Deghizari rapide -Codul semnalelor rapide Varsta recomandata: 7+…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.