Arta si stiinta citirii chipului PDF

  Arta si stiinta citirii chipului - Jennifer Lamonica

  Iti doresti sa citesti cartea Arta si stiinta citirii chipului scrisa de Jennifer Lamonica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta si stiinta citirii chipului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Arta si stiinta citirii chipului PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Arta si stiinta citirii chipului

  Arta si stiinta citirii chipului. Morfologia faciala in traditia spirituala occidentala

  Citeste chipurile ca sa afli informatii despre sanatate, personalitate, relatii si cariera!
   
  Chipul este o reflectare unica a inclinatiilor noastre genetice, precum si a efectelor pe care le-au avut viata, natura si relatiile asupra noastra. Privind chipul unei persoane, dobandesti o perspectiva importanta asupra personalitatii, sanatatii si modului in care ea navigheaza in lume.
   
  In acest complex ghid ilustrat, Jennifer Lamonica dezvaluie traditia sacra a morfologiei faciale, un sistem ezoteric care a fost transmis discret de la rabin la discipol, ca traditie orala neintrerupta de peste 4 500 de ani. Autoarea exploreaza istoria si dezvoltarea acestei arte stravechi de la originile sale, in Israel si Egipt, pana la utilizarea ei ca principal sistem de diagnosticare in Europa si pana aplicatiile ei actuale in scolile franceze de medicina.
   
  • Afla detalii despre patru temperamente, inclusiv nevoile nutritionale, problemele digestive, tiparele de somn, predispozitiile de sanatate si traseele profesionale ideale.
  • Invata cum sa interpretezi profilul, fizionomia, culoarea ochilor si musculatura fetei pentru a dezvalui temperamentul, trasaturile de personalitate, predispozitiile de sanatate si starea mentala.
  • Examineaza diagrama celor patru patrate, elaborata de ocultistul francez Papus, pentru interpretari extrem de precise si detaliate ale fizionomiei in combinatie cu formele planetare.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta si stiinta citirii chipului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.