Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201 PDF

  Coperta Carte Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201

  Iti doresti sa citesti cartea Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201 scrisa de Sun Tzu si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201

  Scris in secolul al VI-lea i.Hr., Arta razboiului este un tratat militar din China antica, atribuit lui Sun Tzu, general de rang inalt si strateg, cunoscut pentru campaniile militare victorioase pe care le-a condus in vremea lui Confucius. Cele 13 capitole ale lucrarii discuta pe rand fiecare aspect important de care trebuie tinut cont intr-o lupta, de la fructificarea punctelor forte si a slabiciunilor pana la analiza campului de lupta si incurajarea soldatilor, Sun Tzu bazandu-si strategia militara pe importanta unei abordari inteligente a conflictului. Cu toate ca este cunoscut drept opera definitorie in materie de actiuni si tactici militare, acest tratat poate fi aplicat oricarui tip de conflict uman. Lectiile lui Sun Tzu influenteaza in continuare si strategiile de afaceri, textul sau fiind studiat in facultati de drept si de administrarea afacerilor din intreaga lume. „Arta razboiului, alaturi de Principele lui Machiavelli, ar trebui sa se afle in lista de lecturi obligatorii pentru cei aflati la conducere.”- USA Today „Cea mai utila si importanta lectura pentru oricine isi doreste sa fie leader.” – Toronto Sun Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta razboiului. Carte pentru toti. vol. 201 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.