Arta parentajului plin de respect – 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare PDF

  Coperta Carte Arta parentajului plin de respect - 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare

  Iti doresti sa citesti cartea Arta parentajului plin de respect – 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare scrisa de Sura Hart si publicata de editura Herald? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta parentajului plin de respect – 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arta parentajului plin de respect – 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare

  Arta parentajului plin de respect este o carte pentru parinti si copii deopotriva. Autoarele, Sura Hart si Victoria Kindle Hodson, ne propun un proces in 7 pasi prin care putem deveni acei parinti care sunt capabili sa ofere respect si siguranta emotionala, structura si limite ferme, dar pline de iubire, cooperare si un model de comunicare empatica. Cuprinde numeroase tehnici de comunicare, exercitii practice, activitati si instrumente validate de mii de familii din intreaga lume. Avand la baza Comunicarea Nonviolenta, o filosofie de viata formulata de Marshall Rosenberg, cartea porneste de la principiul ca in spatele fiecarui comportament, al nostru sau al copiilor nostri, se afla intentia de a ne implini o nevoie, iar nevoile tuturor sunt la fel de importante si de reale. Ne invata ca putem gandi si simti intr-un limbaj al compasiunii, care ofera empatie si respect si ne ajuta in intelegerea celuilalt. Vom uita acest razboi al relatiilor pe care, prin gandirea noastra plina de invinuiri, frica si neincredere, il perpetuam de generatii in familiile noastre, in salile de clasa si in societate….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta parentajului plin de respect – 7 metode de Comunicare nonviolenta pentru a transforma conflictul in cooperare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.