Arta de a trai fericit PDF

Coperta Carte Arta de a trai fericit

Iti doresti sa citesti cartea Arta de a trai fericit publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta de a trai fericit chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Arta de a trai fericit

ADEVARURI vechi CARE It I VOR schimba VIAt A Descopera modul in care intelepciunea antica a stoicilor iti poate oferi o filosofie de viata in secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai de succes si mai fericit. Invata meritele faptului de a trai clipa, descoperind cum poti sa supravietuiesti si sa prosperi in vremuri grele, si schimba ceea ce poti schimba, acceptand ceea ce nu poti face. Drumul tau catre o viata mai buna incepe aici! Aceasta carte simpla, dar plina de forta iti arata cum sa folosesti intelepciunea antica pentru a face schimbari practice, pozitive in viata ta. Folosind studii de caz provocatoare, idei-cheie si oferind instrumente de autoevaluare, demonstreaza ca stoicismul este o cale profunda si dovedita spre fericire. Gaseste o modalitate rationala si sanatoasa de a trai in armonie cu natura si universul Strategii si tehnici de dezvoltare a rezilientei psihologice Invata sa traiesti clipa, fii un om fericit si mai bun Intelepciune milenara despre conditia umana, la fel de aplicabila si astazi Donald Robertson este psihoterapeut, specializat, printre altele, in terapie cognitiv-behaviorista si in hipnoza clinica. A tratat pacienti cu probleme legate de anxietate. Este autorul a zeci de articole publicate in reviste de specialitate, dar si al volumelor The Philosophy of Cognitive-Behavioural Therapy si The Practice of Cognitive-Behavioural Hypnotherapy…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.