Arta de a darui timp PDF

  Coperta Carte Arta de a darui timp

  Iti doresti sa citesti cartea Arta de a darui timp scrisa de Veronique Aiache si publicata de editura Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta de a darui timp chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arta de a darui timp

  Arta de a darui timp ne sopteste, intr-o maniera relaxata si altruista, ce inseamna slow attitude, cum arata un stil de viata bogat si savuros, fara graba, fara stres si fara suparari, doar cu un zambet discret si multa incredere in viitorul pe care ti-l desenezi, hotarat, in sfarsit, sa iti faci timp ca sa traiesti. „Timpul este suficient pentru cei care stiu sa il foloseasca.” – LEONARDO DA VINCI „Timpul exista doar pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp.” – ALBERT EINSTEIN…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta de a darui timp este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.