Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor – si cand e cazul sa-i ascultam PDF

  Coperta Carte Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor - si cand e cazul sa-i ascultam

  Iti doresti sa citesti cartea Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor – si cand e cazul sa-i ascultam scrisa de Wendy Mogel si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor – si cand e cazul sa-i ascultam chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor – si cand e cazul sa-i ascultam

  Majoritatea parintilor sunt niste comunicatori eficienti si adaptabili. Mai putin in momentele in care le vorbesc propriilor copii pe un ton indignat, furios, ranit sau multe prea insistent, observa dr. Wendy Mogel, psiholog specializat in parenting. Oferind o serie de tehnici de exprimare verbala si corporala, cartea arata in ce fel mici ajustari la nivel de voce, postura si vocabular vor aduce schimbari surprinzatoare, facandu-i pe copii mai calmi si mai receptivi, iar pe parinti mai sinceri si mai calzi in clipele in care discuta cu baietii si fetele lor despre problemele inerente copilariei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta conversatiei parintilor cu copiii. Ce si cum le spunem copiilor – si cand e cazul sa-i ascultam este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.