Arta adaptarii celor neadaptati PDF

  Coperta Carte Arta adaptarii celor neadaptati

  Iti doresti sa citesti cartea Arta adaptarii celor neadaptati scrisa de Ty Tashiro si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arta adaptarii celor neadaptati chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arta adaptarii celor neadaptati

  Unu din cinci oameni manifesta o vadita „stangacie sociala”, arata studiile citate in prezenta carte. Si, oricat de buni ar fi la matematica sau la alte discipline abstracte, acesti indivizi timizi, inadaptati si „distrati” nu reusesc sa inteleaga unde gresesc si ce pot face pentru a fi relationa cu mai multa iscusinta. Plecand de la cercetari empirice si de la sugestive povesti de viata, psihologul american Ty Tashiro povesteste (inclusiv din propria experienta) cum vad lumea cei inadaptati, dar ofera totodata o serie de strategii utile pentru a descifra corect semnalele interpersonale, pentru o mai buna armonizare cu partenerii de discutie, dar si pentru a tine in frau anxietatea sociala. Mesajul contraintuitiv al cartii suna astfel: aceleasi caracteristici care ne fac sa reactionam cu stangacie in context social pot fi exploatate si pentru o adaptare de succes….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arta adaptarii celor neadaptati este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.