Arma informatiei. Soldat cu arma la picior PDF

Coperta Carte Arma informatiei. Soldat cu arma la picior

Iti doresti sa citesti cartea Arma informatiei. Soldat cu arma la picior publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Arma informatiei. Soldat cu arma la picior de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Arma informatiei. Soldat cu arma la picior

„”Alexandru Iordache identifica, astfel, in aceasta opera, principalele momente de cotitura din istoria tarii si a serviciilor secrete menite sa slujeasca intereselor statului roman, integreaza in mod armonios firul analitic si pe cel descriptiv, ingemaneaza biografia si prosopografia, istoria politica si cultura institutionala, analiza organizatiei cu cea sectoriala, perspectiva diacronica cu cea sincronica, istoria militara cu cea de intelligence. Toate acestea se constituie intr-o fresca bine alcatuita a agenturii secrete romanesti, ce inglobeaza o tipologie a ofiterilor, agentilor, informatorilor si retelelor informative, incepand cu personalitatile celor doi lideri ai spionajului romanesc, Mihail Moruzov si Eugen Cristescu, ceea ce face din aceasta lucrare o carte capitala pentru cunoasterea istoriei serviciilor de informatii romanesti. O opera care, mai mult decat orice, aduce un progres substantial, transant la istoriografia intelligence-ului romanesc.”” – Silviu Miloiu…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.