Aripi duhovnicesti pentru cei osteniti si impovarati. Editia a doua PDF

Coperta Carte Aripi duhovnicesti pentru cei osteniti si impovarati. Editia a doua

Iti doresti sa citesti cartea Aripi duhovnicesti pentru cei osteniti si impovarati. Editia a doua publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Aripi duhovnicesti pentru cei osteniti si impovarati. Editia a doua de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Aripi duhovnicesti pentru cei osteniti si impovarati. Editia a doua

Pazeste?ti mintea lipsita de inchipuiri; goneste toate visarile si parerile care se apropie de ea, prin care caderea a masluit adevarul. Imbracat in pocainta, stai cu frica si evlavie inaintea Marelui Dumnezeu, Care poate sa curateasca pacatele tale si sa te innoiasca prin Preasfantul Sau Duh. Venind, Duhul „”te va povatui la tot adevarul”” (Ioan 16, 13). Simtirea plansului si a pocaintei este singurul lucru de trebuinta sufletului care se apropie de Domnul cu hotararea de a primi de la El iertarea greselilor sale. Aceasta este partea cea buna! Daca ai ales?o, sa nu se ia de la tine! Nu schimba aceasta comoara pe simtiri desarte, mincinoase, silite, parut harice; nu te pierde pe tine insuti lingusindu?te….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.