Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin PDF

  Coperta Carte Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin

  Iti doresti sa citesti cartea Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin scrisa de Stone Claire si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin

  Trezeste-ti intelepciunea feminina divina cu ajutorul Arhanghelitelor si descopera cum sa te conectezi cu energia lor si sa lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie si echilibru! Arhanghelii sunt cunoscuti de mult timp ca pazitorii nostri puternici si masculini, protejandu-ne, dirijandu-ne, aparandu-ne. Acum, odata cu expansiunea Divinului feminin, conexiunile noastre angelice se extind pentru a se potrivi nevoilor actuale. In cartea Arhanghelitele, Claire Stone iti prezinta 11 arhanghelite care vin sa ne ajute. Fiecare ofera practici, meditatii si modalitati simple, dar eficiente, de a-ti armoniza viata prin descoperirea de sine, toate concepute pentru a te ajuta sa-ti deblochezi intuitia. Afla cum sa comunici cu arhanghelitele si permite-le sa te ajute: sa ocolesti ispitele si sa te eliberezi de orice prejudecata; sa remediezi legaturile rupte; sa-ti spui adevarul si sa-ti intensifici creativitatea; sa-ti onorezi divinitatea din tine si sa-ti dezvolti corpul subtil. Aceste profesoare angelice au sosit pentru ca acum esti gata sa le descoperi invataturile pierdute. Tot ce trebuie sa faci este sa le ceri ajutorul! „Venerarea femininului divin s-a practicat inca din zorii civilizatiei si a fost raspandita mii de ani, pana cand Dumnezeita Mama a fost eliminata intentionat din istorie. Cei flamanzi dupa putere au inceput sa ne divida la nivel personal si global cu secole in urma si, astfel, ne am nascut intr-o lume a barbatului. Ideea ca ingerii de natura feminina au fost ascunsi in trecutul nostru, dar constienta oamenilor cu privire la ei sporeste acum, contine mari sperante. Avem totul de castigat din atingerea potentialului nostru deplin cand ne amintim cine suntem cu adevarat: un suflet etern care a izvorat din inima androgina a creatiei. Ingerii ne ajuta cu acest urias salt cuantic in Era de Aur a Varsatorului – epoca profetita a intoarcerii femininului. Pentru realizarea acestei treceri e necesar sa ne reamintim si sa reintegram caile pierdute ale femininului.” – Claire Stone…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu unvataturile pierdute ale femininului divin este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.