Arata-mi banii! Cum se determina ROI – randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe PDF

Coperta Carte Arata-mi banii! Cum se determina ROI - randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe

Iti doresti sa citesti cartea Arata-mi banii! Cum se determina ROI – randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Arata-mi banii! Cum se determina ROI – randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Arata-mi banii! Cum se determina ROI – randamentul investitiilor in oameni, proiecte si programe

Prin lucrarea de fata, Jack si Patti Phillips, renumiti experti in metodologia ROI (Return Of Investment, rentabilitatea investitiilor), ii indruma pas cu pas pe toti cei implicati in implementarea unor proiecte majore. In vreme ce multe carti abordeaza problema masurarii rezultatelor intr-o anumita functie sau intr-un anumit proces, metoda prezentata in aceasta lucrare da rezultate pentru orice gen de activitati, de la dezvoltarea aptitudinilor de conducere si pana la implementarea tehnicii noi si de la programele educationale pana la initiativele de politica publica. Arata-mi banii prezinta un sistem complex care le permite liderilor, analistilor si consultantilor de afaceri sa-si sustina proiectele si sa-i convinga pe ceilalti de necesitatea lor, sa le imbunatateasca pe parcurs si sa comunice rezultatele finale tuturor partilor interesate in momentul incheierii lor. Usor de citit si bogata in studii de caz, recomandari si instrumente, aceasta carte este un ghid indispensabil pentru orice manager preocupat de problema evaluarii proiectelor, programelor, proceselor si oamenilor….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.