Apropierea PDF

Coperta Carte Apropierea

Iti doresti sa citesti cartea Apropierea publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Apropierea de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Apropierea

Roman care sta la baza filmului Parking in regia lui Tudor Giurgiu, cu Mihai Smarandache si Beln Cuesta in rolurile principale, alaturi de Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu, Eric Frances, Manuel Bandera, Emilian Oprea, distribuit de Transilvania Film, din 14 iunie 2019 in cinematografe. Trei poeti romani fac un legamint: fiecare va calatori prin lume timp de cinci ani, in cautarea izvoarelor Poeziei. Acesta este punctul de plecare al unei povesti in care biografiile celor trei se transforma pe nesimtite din realitate in fictiune. Personajele, recognoscibile, scapa mereu din mina cititorului, modificindu-si traseele si profilul, camuflindu-se cu abilitate. Cind firele par unite, o brusca rasturnare de situatie schimba radical perspectiva. Alte istorii trec in prim-plan – emigrare, legaturi adulterine, calatorii in cautarea marii iubiri, povesti de dragoste adevarata… Marin Malaicu-Hondrari cultiva arta suspansului intr-un roman de dragoste in care nu exista personaje secundare….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.