Apologie si randuiala PDF

  Apologie si randuiala - Sfantul Ieronim

  Iti doresti sa citesti cartea Apologie si randuiala scrisa de Sfantul Ieronim? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Apologie si randuiala chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Apologie si randuiala PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Apologie si randuiala

  Apologie si randuiala. Studii introductive, traduceri si note de Dan Negrescu

  Oricat ar fi de ascutita si slefuita o sabie, daca zace mult timp varata in teaca, se paragineste din pricina ruginii, iar stralucirea falei de odinioara i se pierde.
   
  Oricare, de vreme ce patrunde primul in manastire, se asaza primul, se plimba primul, spune cel dintai psalmul, isi intinde mana catre bucatele de pe masa inaintea celorlalti, se impartaseste mai inainte in Biserica; nici varsta nu este luata in seama printre ei, ci doar marturisirea. – Autorul
   
  Nu tagaduiesc ca noi toti care credem in Christos, am venit din ratacirea idolatra41. Caci nu ne nastem, ci renastem crestini. Dar pentru ca odinioara i-am cinstit pe idoli, acum ar trebui sa nu-L slavim pe Dumnezeu, ca nu cumva sa parem a-I aduce Lui o cinstire asemanatoare cu cea data idolilor? – Autorul

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Apologie si randuiala este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.