Apologia pirleazului PDF

  Coperta Carte Apologia pirleazului

  Iti doresti sa citesti cartea Apologia pirleazului scrisa de Vintila Mihailescu si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Apologia pirleazului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Apologia pirleazului

  Observator atent al realitatii imediate, Vintila Mihailescu creioneaza in eseurile sale o imagine sui-generis a societatii romanesti actuale, aratand cum ne raportam la diferite valori, care sunt noile mentalitati si obiceiuri, dar si relatia noastra cu propriul trecut si sperantele pentru viitor. Complexele culturale, sarbatorile, dezindustrializarea, munca, elitele si masele, detoxifierea, homo bran-shatus sau porcusorul Luta devin puncte de pornire pentru analize spumoase, dar si pentru texte polemice de critica sociala. „Sensul acestei alcatuiri este acela de a lua in serios pretentia de «antropologie publica» si de a transmite un mesaj de «optimism critic», pe care il consider util in acest climat public de mizerabilism necritic. Altfel spus, este vorba si despre un mesaj public, nu doar despre o conjuncturala antologie de autor.“ – Vintila Mihailescu Din cuprins: Muzeul si identitatea Taranului Roman; Cain si Abel in Romania; Privind obrazele modernitatii romanesti; Durkheim si bunica romanului; Religie si democratie; D’ale bucuriilor vietii; Primavara carnavalului nostru; Povestea de succes a celor 60 de biserici de lemn….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Apologia pirleazului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.