Apologia lui Socrate PDF

  Coperta Carte Apologia lui Socrate

  Iti doresti sa citesti cartea Apologia lui Socrate scrisa de Xenofon si publicata de editura Antet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Apologia lui Socrate chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Apologia lui Socrate

  Aceasta carte face parte din colectia Filosofie a editurii Antet . Pentru ca in toata viata mea n-am facut nimanui niciun rau, ceea ce eu socotesc drept cea mai frumoasa pregatire a apararii mele. Dar acum, daca varsta mea se prelungeste mai departe, stiu ca e neaparat sa aduca cu ea tot alaiul ei de rele: o sa-mi slabeasca vederea, auzul, o sa fiu mai putin destoinic de a invata (lucruri noi), si osandit sa uit mai usor cele odata invatate. Si daca voi vedea ca imi slabesc puterile si ma necajesc pe mine insumi, cum as mai putea sa spun ca traiesc placut?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Apologia lui Socrate este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.