Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul PDF

Coperta Carte Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul

Iti doresti sa citesti cartea Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul

Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul este debutul lui Bogdan-Alexandru Stanescu (B. A.S.). Compendiu al unei opere poetice care continua sa se scrie, cartea sta sub semnul epopeii antice. Intr-o Iliada pe dos, eroi fragili ai timpului nostru, vulnerabili din cap pana-n crestet, isi infrunta spaimele, exilandu-se in propria memorie, luptand la portile cetatii, in razboiul cotidian al supravietuirii. O lupta prin ceata, in spatele unui scut de hartie.„Am publicat poezie in 1999, intr-o revista care se numea Luceafarul. Au urmat pentru mine doisprezece ani de lupte pe care le-am dus fie cu propria umbra (majoritatea), fie cu cele inconjuratoare. In vara lui 2012 m-am hotarat sa distrug tot ce stransesem in acest timp si, sub impulsul unei manii dionisiace si totusi livresti, mi-am recladit zidurile de aparare. Volumul acesta, debutul meu, e despartirea de dansul orgiastic, de verbozitatea tinereasca, e o arestare a irationalului in forme marmoreene. Poate fi ultima pauza a sufletului inaintea infruntarii unei carari fara de intoarcere.“ – Bogdan-Alexandru Stanescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.