Apgar 10 PDF

Coperta Carte Apgar 10

Iti doresti sa citesti cartea Apgar 10 publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Apgar 10 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Apgar 10

DIANA CORCAN s-a nascut la 6 decembrie 1969. A debutat relativ tarziu, in 2007, cu volumul de poeme Stapanul lupanarului. Au urmat alte patru volume de poeme: Corabia pisicilor galbene, 2008; Tubaj cu sarpe, 2010; Poemul singur, 2011; Un fel de caine al universului mic, 2013. Prezenta in antologiile Din vadurile Chiralinei, 2005, Iz novije rumunske poezije (Antologie de poezie noua romaneasca), 2010, Mai am un singur doors, 2011.””O poezie paradoxala a vitalitatii si dezagregarii.””- Adina Dinitoiu””Un aer de fierbinteala inghetata sau de inghet in flacari, precum girafele daliniene inghetate in propria miscare, dar arzand pentru eternitate in incremenirea lor””- Ovidiu Pecican””Definitia acestui mod de rostire: autenticitatea paroxistica.””- Traian T. Cosovei””Linia dramatica a poeziei sale e aceea in care ea cade odata cu lumea, solidara si ranita deodata.””- Al. Cistelecan””Diana Corcan este o vizionara care simte monstruos.””- Luminita Corneanu””am in cap o inchisoare de maxima sigurantanu lasa sa iasa nimic prin membraneniciun sunet sa scape sa alerge safaca ‘oac’ sa se arunce in lacul din fatauite am ajuns deja la elstau pe marginesi mananc greieri””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.