Ape detoxifiante & infuzii sanatoase PDF

Coperta Carte Ape detoxifiante & infuzii sanatoase

Iti doresti sa citesti cartea Ape detoxifiante & infuzii sanatoase publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ape detoxifiante & infuzii sanatoase chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ape detoxifiante & infuzii sanatoase

Alternativa sanatoasa a sucurilor din comert. Apa de izvor, fructe, legume, verdeturi, condimente… Descoperiti cum sa combinati toate aceste arome, ca sa obtineti ape detoxifiante delicioase sau infuzii pline de vitamine si sa beneficiati de elementele lor nutritive. Apa de vara cu piersica, dovlecel si cimbru, apa depurativa cu seva de mesteacan, rozmarin si lamaie, prajitura cu morcov de baut… 80 de retete pentru orice anotimp, menite sa va astampere setea, sa va purifice orgasnismul si sa va delecteze papilele gustative. Autoarea ofera detalii privind calitatile nutritive ale fiecarui ingredient, pentru a intelege mai bine efectele benefice ale retetelor propuse….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.