Aparente inselatoare PDF

Coperta Carte Aparente inselatoare

Iti doresti sa citesti cartea Aparente inselatoare publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Aparente inselatoare de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Aparente inselatoare

Pentru inalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputatia distrusa in urma celui mai groaznic scandal posibil, inainte de debutul in primul ei sezon. Dar adevarul este mult mai socant – in lumea intunecata a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Ingerului Cazut, cel mai vestit cazinou din oras. Ani la rand, a ramas un mister pentru toata lumea si niciodata nu i-a fost descoperita dubla identitate… pana acum. Sclipitor, tenace, tulburator de chipes, Duncan West este intrigat de frumoasa femeie cu reputatia patata care are legaturi de neinteles cu aceasta lume a promiscuitatii si pacatului. Stie ca ea este mai mult decat pare si jura sa descopere secretele Georgianei, dezvaluindu-i trecutul, amenintandu-i prezentul si punand in pericol tot ce are mai drag… inclusiv inima ei. Aparente inselatoare incheie incredibila serie a lui Sarah Mac Lean, aflata pe lista de bestselleruri din The New York Times, spunand povestea ultimului dintre fondatorii clubului „Ingerul Cazut”….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.