Apararea are cuvantul PDF

Coperta Carte Apararea are cuvantul

Iti doresti sa citesti cartea Apararea are cuvantul publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Apararea are cuvantul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Apararea are cuvantul

Ma adresez de aici cititorilor – singurul loc unde-mi este ingaduit sa scriu liber – celor care mi-au intins o mana calda si frateasca, cu prilejul aparitiei primei mele carti „”Apararea are cuvantul””. Celor cunoscuti si necunoscuti care m-au chemat la ei si m-au primit cu sufletul deschis. Asa am sa le vorbesc si eu. Caci m-am convins ca nu exista alt criteriu pentru selectionarea valorilor decat aceasta masa anonima de cititori, care stie sa ridice si sa doboare la timpul cuvenit, pe oricine. Din mahalaua mea noroioasa, am iesit cu o cartulie saraca si ieftina si le-am intins-o prieteneste, ca sa fiu inteles. Si m-au inteles. Pentru aceasta le multumesc!As putea sa mai adaug acum: Multumesc postum lui Panait Istrati pentru frumoasa prefata pe care a dat-o cartii mele. Dar, nu: Acestui om datorez mai mult chiar sufletul curat si prietenesc al cititorilor….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.