Anul Nou cu Sfantul Vasile PDF

  Coperta Carte Anul Nou cu Sfantul Vasile

  Iti doresti sa citesti cartea Anul Nou cu Sfantul Vasile scrisa de Tatiana Petrache, Ovidiu Gliga si publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anul Nou cu Sfantul Vasile chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Anul Nou cu Sfantul Vasile

  In aceasta carte vom afla ca 1 ianuarie este mai mult decat inceputul Anului Nou, mai mult decat un revelion. Este un praznic al Mantuitorului Hristos si ziua de nastere in Cer a Sfantului Vasile cel Mare, unul dintre ocrotitorii copiilor. Si Sfantul Vasile ne aduce daruri, dar alt fel de daruri, dintre cele care nu se strica, de care nu ne plictisim si care nu se pierd. Nu o sa vina pe horn cu un sac incarcat de jucarii, ci ne va darui binecuvantari de la Domnul, care ne vor insoti si bucura toata viata. Acestea pot fi: curajul, priceperea, stiinta de carte, milostenia, prietenia. Nu trebuie decat sa i le cerem. Si nu doar atat! Sfantul Vasile, asemenea tuturor sfintilor, savarseste si lucruri minunate, dar nu dintre acelea magice care ne propun o viata mai spectaculoasa, ci minuni adevarate, care ne schimba inima, facandu‑ne alti oameni. Tatiana Petrache…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Anul Nou cu Sfantul Vasile este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.