Antreprenor in dificultate, caut finantare! PDF

  Antreprenor in dificultate, caut finantare! - Cosmin Baiu

  Iti doresti sa citesti cartea Antreprenor in dificultate, caut finantare! scrisa de Cosmin Baiu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Antreprenor in dificultate, caut finantare! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Antreprenor in dificultate, caut finantare! PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Antreprenor in dificultate, caut finantare!

  Colectia MINI MBA  se adreseaza in primul rand antreprenorilor, oamenilor de afaceri, insa si tinerilor dornici sa demareze o afacere sau celor interesati sa inteleaga fascinanta lume a finantelor. Volumele aparute in aceasta colectie sunt scrise intr-un limbaj economic accesibil, conceptele sunt clar explicate si exemplificate prin zeci de studii de caz. 
  Primul volum al colectiei abordeaza urmatoarele teme:

  1. Produsele financiar-bancare. Descriere, analiza financiara, studii de caz;

  2. Analiza financiara a companiei in functie de tipologia afacerii;

  3. Analiza proiectelor de investitii. Redactarea Planului de afaceri. Studiu de caz; 

  Cosmin Baiu, MBA, are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, activand exclusiv in cadrul unor companii bancare de top la nivel european. A ocupat si ocupa multiple pozitii de management executiv (Director Credite, Director Comercial Corporate & Retail, Director Executiv), fiind membru al mai multor Comitete de Credit.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Antreprenor in dificultate, caut finantare! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.