Antologie de povestiri PDF

  Coperta Carte Antologie de povestiri

  Iti doresti sa citesti cartea Antologie de povestiri scrisa de Xue Mo si publicata de editura Ideea Europeana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Antologie de povestiri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Antologie de povestiri

  Xue Mo este cel mai remarcabil scriitor din randul oamenilor de litere din provincia Gansu, care poseda un spirit cultural local autentic. Abilitatile narative ale lui Xue Mo sunt puternice, iar scrierea sa este incarcata cu substanta vietii care pulseaza in fiecare pagina. Nuvela „Dolii” este asemenea unei fabule a vietii. Doua femei, purtand in inimi speranta unei vieti noi si cautarea motivelor temeinice de a trai in continuare, sunt aruncate de catre soarta in situatii iesite din comun, la limita dintre viata si moarte.Tenacitatea spiritului iese la suprafata, iar demnitatea vietii isi face si ea aparitia. Confruntarea dintre eroine si doli reprezinta cel mai minunat capitol al nuvelei. Omul si fiara, binele si raul, viata si moartea, sentimentele si iubirea sunt tot atatea valori care se intalnesc fata in fata… Cele doua destine vii traiesc dincolo de paginile nuvelei, aducand in sufletul cititorilor spiritul Chinei de Vest, incarcat de masivitatea plina de onestitate a pamantului si frumusetea magnifica a muntilor inzapeziti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Antologie de povestiri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.