Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii PDF

Coperta Carte Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii

Iti doresti sa citesti cartea Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii publicata de editura Cathisma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Antiparenting. Sensul pierdut al paternitatii

Antiparenting este suma experientelor mele: este o carte solida, alcatuita din doua parti teoretice in 33 de capitole si 10 povestiri-tablou din copilarie si adolescenta. Este o abordare fenomenologica a fenomenului Parenting, cu o excursie in filosofia paternitatii asa cum apare ea in Biblie si Confucianism, cu multe ilustratii de caz. Ca romancier, va asigur o lectura captivanta, ca jurnalist preocupat de anchete de mare rasunet in Romania, Moldova si Rusia, va asigur o carte foarte bine documentata si responsabila. Ca om crescut in padure, va daruiesc o carte plina de culori, sunete si mirosuri. Ca om al lui Dumnezeu, va impartasesc sufletul meu si multa caldura. Sper sa primiti acest dar al meu. Vi-l ofer din toata inima. Savatie Bastovoi Antiparenting a devenit un fenomen inainte de a fi o carte. Este primul experiment de acest fel, cind o carte se scrie cu peste 10 000 de cititori in fata care comenteaza, contrazic si completeaza cele scrise. Sintem in premiera mondiala. S?ar putea ca acesta sa devina un nou mod de a scrie carti, un nou gen de literatura. Vocile cititorilor se regasesc nu doar la nivel de idei si atmosfera, ci chiar strabat in carte la modul cel mai direct, in calitate de actori. www. facebook. com/groups/Antiparenting/ Fondatorul Antiparenting?ului este Savatie Bastovoi, el insusi rodul unui experiment educational. Parintii sai, tatal – profesor universitar de filosofie si mama – regizor de teatru, se muta intr?un sat mic inconjurat de paduri, indata dupa nasterea primului lor fiu. Copilaria plina de culori si aventuri va ajunge subiectul primului roman moldovenesc tradus la Paris, scris la doar 21 de ani. Obisnuit sa sara prin copaci si sa imblinzeasca caii de pe ses, tinarul precoce va sari la fel de usor prin literatura, adunind numeroase premii literare. Astazi Savatie Bastovoi este unul dintre cei mai prolifici si mai vinduti autori romani in viata, tirajele cartilor sale depasind 200 000 ex. Opiniile sale despre educatie au provocat adevar…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.