Antimemoria PDF

  Antimemoria - Nicolae Brandus

  Iti doresti sa citesti cartea Antimemoria scrisa de Nicolae Brandus? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Antimemoria chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Antimemoria PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Antimemoria

  Am inceput aceasta carte fara speranta de a-i vedea sfarsitul (care oricum nu exista). Privind in jur astazi (2020), constat cu fiecare zi data pletora de umbre care ma impresoara si imi bantuie in tot felul visele si starile de semi-luciditate… Majoritatea contemporanilor mei nu mai exista decat in aceasta lume, mai mult decat virtuala. Traiesc efectiv in viata mea si-i duc mai departe odata cu mine. Grea mostenire…
   
  M-am hotarat sa nu-i evoc in randurile acestei carti – pe care le-o dedic – constient fiind ca in lipsa lor, buna sau rea din viata mea, as fi fost altceva decat acest autor de carte. Spre deosebire de mai toti cei de fata, inca mai am ocazia sa-i petrec cu viata in amintire si sa-i tin aproape. Ma pot socoti privilegiat.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Antimemoria este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.