Anotimpurile lui Vladut PDF

  Coperta Carte Anotimpurile lui Vladut

  Iti doresti sa citesti cartea Anotimpurile lui Vladut scrisa de Vladimir Cinezan si publicata de editura Ecou Transilvan? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anotimpurile lui Vladut chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Anotimpurile lui Vladut

    Aceasta carte face parte din colectia Cartile copilariei a editurii Ecou Transilvan . In acest nou volum, Anotimpurile lui Vladut , autorul inmanunchiaza intr-un buchet de versuri echilibrat si armonios, cu intelepciuni ritmice de o rara frumusete, un subiect – pe cat de banal, in aparenta – pe atat de important pentru traseul vietii umane. Este vorba, dupa cum arata si titlul, despre scurgerea anotimpurilor, prezentate insa prin mijloace literare cu o simbolistica menita sa sensibilizeze si sa creeze in inima tinerilor momente de mare tensiune, utilizand cunostinte si notiuni cunoscute si usor de inteles. Cele patru anotimpuri pe care copilul le simte de la cea mai frageda varsta si priceperea lor poate fi mai bine intuita daca i se prezinta niste tablouri din natura pe care el le vede, dar nu le intelege in totalitate.  …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Anotimpurile lui Vladut este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.