Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament PDF

Coperta Carte Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament

Iti doresti sa citesti cartea Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Anorexia nervoasa. Teorie, evaluare si tratament

Cu o incidenta in continua crestere in ultimele decenii, anorexia nervoasa este tulburarea mentala care prezinta cel mai ridicat risc de mortalitate in randul adolescentilor si al carei tratament se dovedeste adesea extrem de dificil. Rezultat al experientei psihoterapeutice a autorilor, volumul este structurat asemenea abordarii terapeutice, in cadrul careia cunoasterea criteriilor de diagnostic si a aspectelor teoretice preceda evaluarea psihologica si tratamentul propriu-zis. Pentru a ilustra modul cum se instaleaza anorexia nervoasa, evolutia ei si efectele extrem de grave pe care le poate avea, sunt prezentate istoriile unor persoane care au suferit sau sufera de aceasta tulburare. Anorexia nervoasa constituie astfel o importanta sursa de informatii pentru psihologii clinicieni si psihoterapeuti, pentru studenti si profesori, dar si pentru parinti si adolescenti. Din cuprins: Criteriile de diagnostic al anorexiei nervoase Epidemiologie Etiologie Anorexia nervoasa la copii si adolescenti Anorexia nervoasa la barbati Prevenirea aparitiei anorexiei nervoase Particularitatile evaluarii anorexiei nervoase la copii si adolescenti Tratamentul psihologic in anorexia nervoasa Terapia cognitiv-comportamentala in tratamentul anorexiei nervoase Terapia familiei…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.