Aniversarea PDF

Coperta Carte Aniversarea

Iti doresti sa citesti cartea Aniversarea publicata de editura Ideea Europeana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Aniversarea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Aniversarea

„”Cu-aceleasi sentimente, in schimb, si autorii, Daca le cade piesa, sustin ca-s prosti actorii.””Al. O. (Pastorel) Teodoreanu (1894-1964), din poezia „”Speech””Intalnirea surpriza, dupa 50 de ani, dintre doi fosti prieteni, redeschide o rana, pe care o credeau inchisa. Aceasta regasire are loc intr-un spital, unde cei doi sunt internati si obligati sa imparta aceeasi camera. Sentimentele se transforma in urma evenimentelor care au loc. Sarbatorirea celor 26 de ani scursi de la fuga din Romania la viata refacuta in occident este tulburata de ratacirea fiului lor de 17 ani, Chris, cel mai tanar din familie. Acesta devine sub influenta unui imam, musulman, care doreste sa lupte in asa-zisul stat islamic.„Iubirea este un lucru foarte mare” scria o fetita in jurnalul ei intim. Dar, cateodata, ea este atat de mare, incat inima devine cheia fericirii, din calea careia trebuie eliminata orice piedica. Elibereaza crima, oare, orice obstacol?Pater noster, rugaciunea noastra cea de toate zilele, poate deveni, pentru un renumit scriitor, baza succeselor sale. Reunind alaturi de el pe cei doi fii ai sai, el organizeaza mai multe afaceri, care se dovedesc rentabile. Interviul luat de o redactoare de la televiziune confirma aceste succese… care se dovedesc ca nu erau cele mai literare….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.