Animale si insecte – Activitatile mele Montessori PDF

Coperta Carte Animale si insecte - Activitatile mele Montessori

Iti doresti sa citesti cartea Animale si insecte – Activitatile mele Montessori publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Animale si insecte – Activitatile mele Montessori chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Animale si insecte – Activitatile mele Montessori

Cu ajutorul activitatilor propuse, veti putea indruma copilul sa descopere primele notiuni de zoologie (clasificarea animalelor in vertebrate si nevertebrate, alcatuirea mamiferelor, pasarilor si insectelor, descrierea celor mai des-intalnite specii de pasari si de fluturi etc.).Caietul contine: idei pentru activitati practice (de exemplu, studierea unui cuib de pasare);ghicitori; elemente de construit; cartonase de decupat; desene de completat si colorat….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.