Anestezicul din palma PDF

  Coperta Carte Anestezicul din palma

  Iti doresti sa citesti cartea Anestezicul din palma scrisa de Viku Zenescu si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anestezicul din palma chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Anestezicul din palma

  La Viku Zenescu avangarda traditionala e remixata sonor – „pe cantar toate regretele ma haleau ca egretele” – si pseudo/para-filosofic/moralizant de un post-romantic conectat la new media, care se retrage nu in turnul de fildes, ci „intr-un foisor” (oarecare, dar de foc), sa „dea drumul la monitoare si la microfon…” Ca si in rock sau performance in general, volumul puternic sau chiar zgomotul camufleaza o mare sensibilitate si delicatete (adeseori profunde si/sau] ranite); numai ca poetul nostru isi tine si inteligenta in iad, prefacandu-se a-i face hachitele digresive ca. desirandu-o, sa dezgoleasca haul nostru cel de toate zilele. Un asemenea poet prinde „muzica linistii” chiar si pe Youtube si, nedand doi bani pe asteptarile sau tiparele noastre, isi urmeaza calea lui, cea a unor deschideri si hoinareli inepuizabile, in ritmul obsedant al unei „nebunii lucide”…- Chris Tanasescu (MARGENTO)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Anestezicul din palma este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.