Anatomia si fiziologia omului. Compendiu PDF

Coperta Carte Anatomia si fiziologia omului. Compendiu

Iti doresti sa citesti cartea Anatomia si fiziologia omului. Compendiu publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anatomia si fiziologia omului. Compendiu chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Anatomia si fiziologia omului. Compendiu

Aceasta carte este publicata la editura Corint. Realizat de un colectiv de autori alcatuit din cadre didactice care predau sau au predat anatomia si fiziologia omului in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila“ Bucuresti, acest compendiu este conceput ca o prezentare sintetica a cunostintelor pe care trebuie sa le acumuleze cel ce doreste sa se pregateasca cu seriozitate si sa se perfectioneze intr-unul din domeniile complexe si de mare interes ale biologiei. Valorificandu-si experienta stiintifica si didactica acumulata de-a lungul anilor, cei ce au colaborat la elaborarea si pregatirea acestui volum pentru tipar si-au propus sa puna la indemana diverselor categorii de cititori carora li se adreseaza, un instrument de lucru util in aprofundarea cunostintelor si datelor acumulate anterior, oferindu-le un punct de sprijin atat de necesar pentru desavarsirea pregatirii lor profesionale. Pentru: elevii liceelor cu profil teoretic si ai scolilor sanitare postlicealecandidatii la examenele de admitere la facultatile de medicinastudentii facultatilor de profilasistentii medicalui si medicii stagiari…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.