Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a) PDF

  Coperta Carte Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)

  Iti doresti sa citesti cartea Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a) scrisa de Victor Papilian si publicata de editura ALL? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)

  Anatomia este stiinta formei vii spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 80 de ani (prima editie a lucrarii, Tratat elementar de anatomia omului, a vazut lumina tiparului in anul 1923, cuprinzand osteologia, artrologia si miologia, pentru ca pana in anul 1946 atlasul sa mai fie reeditat in doua randuri), continua sa fie una dintre cele mai populare carti de anatomie din Romania. Familiaritatea cu care studentii vorbesc despre aceasta carte (pe care o numesc simplu Papilian) se datoreste explicatiilor simple si clare, precum si bogatei iconografii ce insoteste textul. Si aceasta noua editie, revizuita si ingrijita exemplar de prof. univ. dr. Ion Albu, urmareste linia clasica a tratatului scris de profesorul Victor Papilian, dar actualizeaza terminologiile conform Nomenclaturii Anatomice Internationale, constituindu-se intr-o lectura necesara nu doar pentru studentul la medicina generala si stomatologie, dar si pentru acei chirurgi care vor sa-si improspateze cunostintele de anatomie….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.