Analgezice naturale PDF

  Coperta Carte Analgezice naturale

  Iti doresti sa citesti cartea Analgezice naturale scrisa de Yann Rougier, Marie Borrel si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Analgezice naturale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Analgezice naturale

  UN GHID ESENTIAL PENTRU COMBATEREA DURERII PE CALE NATURALA! Stiai ca ananasul are proprietati antiinflamatoare sau ca banana combate stresul? Ca menta poate ameliora durerile de cap? Ca poti alina durerile articulare masand anumite puncte de pe incheietura mainii? De la migrene la osteoartrita, durerea face parte, sub diferite forme, din viata noastra, dar o putem combate si prin tratamente pe care le avem sau le putem pregati de cele mai multe ori in casa, fara multe complicatii. Combinand tehnici de respiratie si de relaxare, reguli de alimentatie, exercitii de yoga si masaj cu notiuni stiintifice despre durere si despre cauzele ei, aceasta carte este ajutorul ideal de care ai nevoie pentru a face fata celor mai des intalnite dureri din viata de zi cu zi. Ti-ai pregatit arsenalul natural? Fii gata sa pornesti intr-o calatorie care-ti va usura majoritatea durerilor comune in mod sigur si durabil!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Analgezice naturale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.