Amintirile unui spalator auto PDF

  Amintirile unui spalator auto - Dorian Dron

  Iti doresti sa citesti cartea Amintirile unui spalator auto scrisa de Dorian Dron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Amintirile unui spalator auto chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Amintirile unui spalator auto PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Amintirile unui spalator auto

  „[…] imi trimite impulsuri nervoase ce-mi sfaraie in ceafa de parca as avea o duzina de cabluri neizolate.”, parca imi zic citind romanul lui Dorian Dron, unul plin de peripetii, abrupt intr-o cursivitate lina, ca un cantec linistitor care, pe alocuri, e intrerupt de rafala de tobe ce te face sa tresari, autobiografica sau nu, o poveste captivanta, despre al carei autor cu siguranta vom mai auzi. – Dan Ciupureanu
   
  Amintirile unui spalator auto de Dorian Dron e cartea umilintei prin care trebuie sa treci pentru a avea doua zile de relaxare, distractie si iubire la mare, la vara (sau, cum zicea Eminescu, „O, cere-mi, Doamne, orice pret pentru o ora de iubire…”), exact ca la Parazitii, care spuneau ca in Romania „cu un salariu nu mai cumperi o zi de mare, la vara”. Protagonistul, Mihnea, student la Facultatea de Litere Brasov, vine-n vacanta acasa, in Dambovita, unde mama-sa il convinge sa se duca sa munceasca vreo luna la o spalatorie auto, sa aiba si el un ban de buzunar. Astfel, trece printr-o experienta ingrozitoare, o luna de umilinta totala, doar chin si jigniri – si din partea colegilor, si a clientilor („Asta e zicala aici: descurca-te! Pe nimeni nu intereseaza daca ai sau nu nevoie de vreun lucru. Tre’ sa te descurci cu ce gasesti. Altfel, in cateva minute, un client te poate face troaca de porci, te poate ameninta, injura, termina psihic, iar a doua oara nu-l mai vezi. Isi ia frumos harbul si se duce la concurenta. Asa se pierd clientii si tot tu pici de prost”). Limbajul e, fireste, de cartier, suburban la max si agramat la greu. Daca a meritat sau nu jertfirea vedeti daca cititi cartea pina la capat, unde Mihnea va transmite salutari de la mare. – Mihail Vakulovski

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Amintirile unui spalator auto este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.