Amintiri PDF

  Amintiri - Anna Timotin

  Iti doresti sa citesti cartea Amintiri scrisa de Anna Timotin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Amintiri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Amintiri PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Amintiri

  Nascuta in primavara lui 1987, in satul Puhoi din Republica Moldova, Anna s-a desprins de meleagurile parintesti cand a devenit studenta la Universitatea Libera Internationala din Chisinau, la sectia Engleza-Germana. In 2012 a emigrat in Canada, unde a absolvit cursurile de Resurse Umane ale Universitatii McGill. Azi traieste in Montreal, unde lucreaza ca analist pentru o companie nationala. Ii place ceea ce face, insa adevarata ei pasiune este literatura. Citeste carti intr-o rotatie de limbi: engleza, franceza, romana si rusa. Cand scrie, intra intr-o lume paralela. 

  Cartea vindeca ranile, setea de aventura, bucuria de a iubi si multe altele. Cred ca cea mai frumoasa profesie din lume ar fi cea a unui doctor de carti. Acolo unde toata lumea si-ar face programare pentru o consultatie si o prescriptie de carte. Cand imi vin amintirile, le torn pe-o foaie virtuala. De fapt nu, mai intai apar in mintea mea un miros, un gust sau o umbra. Si incep incet sa modelez amintirea. Lucrez cu o amintire din lut. Cateodata mai scot cate o pietricica sau mai torn apa si incep a modela din lutul fin in timp ce spal vasele, cand ma trezesc dimineata si ma spal pe dinti sau cand stau in trafic. – Anna Timotin

  Cartea cuprinde 29 de povestiri distincte, insa este un tot unitar, insumand icoanele copilariei si adolescentei scriitoarei, petrecuta parca intr-o alta lume, mult mai simpla si mai curata. Viata isi canta timpul si satul Puhoi al Moldovei de dincolo de Prut, oamenii traiesc si viseaza, soarele rasare si apune, copiii cresc si isi urmeaza destinele, iar nostalgia dulce a autoarei, aflata azi la mii de kilometrii distanta, isi pune amprenta pe fiecare litera. – Em Sava, Prefata

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Amintiri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.