Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1 PDF

Coperta Carte Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1 publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1

Amintirea Pamantului, Intoarcerea acasa, Vol. 1 face parte din colectia Nautilus SF a editurii Nemira. Omenirea a parasit Pamantul distrus de razboaie si s-a stabilit pe planeta Harmony. Pentru a nu repeta erorile ce au dus la distrugerea civilizatiei terestre, computerul principal de pe orbita planetei a fost programat ca gardian al acestei lumi. Misiunea sa este sa apere specia umana de singurul dusman care ar putea-o distruge: omenirea insasi. Pe Harmony nu exista arme de distrugere in masa si nici tehnologii care le-ar putea construi. Insa, dupa 40 de milioane de ani, inteligenta artificiala de pe orbita constata ca a pierdut accesul la unele banci de memorie si ca se confrunta cu avarii repetate. Iar pe planeta oamenii incep sa se gandeasca la putere, bogatie si cuceriri……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.