America nu e acasa PDF

  America nu e acasa - Elaine Castillo

  Iti doresti sa citesti cartea America nu e acasa scrisa de Elaine Castillo? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea America nu e acasa chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea America nu e acasa PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii America nu e acasa

  Prezenta pe lista celor mai bune carti din 2018 de NPR, Real Simple, Lit Hub, The Boston Globe, San Francisco Chronicle, The New York Post, Kirkus Reviews si The New York Public Library, America nu e acasa este o poveste din ce in ce mai relevanta spusa cu luciditate, umor, cu o atentie extraordinara la intimitatea si neajunsurile ritualurilor de familie. Este un debut vast si plin de umanitate despre trei generatii de femei filipineze din aceeasi familie care se lupta sa mentina intr-un echilibru fragil promisiunea visului american si stransoarea incontestabila a istoriei. Acest roman este deopotriva o saga de familie exuberanta, curajoasa, implacabila si tandra, o poveste de dragoste queer, o istorie a doua popoare, a celor care lasa in urma un acasa in cautarea altuia.

  Inclusa de Final Times pe lista celor 30 cei mai captivanti tineri de pe planeta, Elaine Castillo s-a nascut in golful San Francisco in 1984. A absolvit Universitatea Berkeley, din California. America nu e acasa este romanul ei de debut si a fost nominalizat la numeroase premii printre care Center for Fiction Prize, Aspen Words Prize si Elle Award. In momentul de fata, Elaine Castillo are in pregatire un nou roman, Sexual History si o colectie de eseuri, How to Read Now.

  Incandescentul roman de debut al lui Elaine Castillo, America nu e acasa, prinde viata inca de pe prima pagina. Personajele ei – femei filipineze si filipinezo-americane care locuiesc intr-un orasel din golful San Fransisco – sunt atat de vii, Technicolor-vii, imperfecte si eroice, iar proza ei este exceptionala. Felul in care scrie despre mancare ne face sa ne ploua in gura, felul in care scrie despre sex ne accelereaza pulsul. Ambitioasa, sexy, vasta si primitoare, America nu e acasa marcheaza inceputul unei cariere fenomenale. – NPR

  Pur si simplu unul dintre cele mai bune romane de debut pe care le-am citit vreodata. De la debutul lui Junot Diaz, in urma cu 20 de ani, nu am mai intalnit vreun scriitor care sa jongleze atat de usor cu limbaje si coduri pentru a crea o lume, o lume plina de iubire si de durere. E o poveste despre imigratie si costurile sale, o meditatie asupra brutalitatii si traumei, o poveste de iubire, o poveste despre prietenie, o poveste de familie cu momente profund amuzante. Mi-am privit prietenii dupa ce au citit-o, loviti in plex, parca intrebandu-se: cum as putea citi altceva dupa asta? Si, o vreme, n-o veti face. – Lit Hub

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca America nu e acasa este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.