America la rascruce PDF

Coperta Carte America la rascruce

Iti doresti sa citesti cartea America la rascruce publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea America la rascruce chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii America la rascruce

Cum duc Statele Unite ale Americii povara libertatii? La ce bun o memorie a libertatii si cum se intretine in mod adecvat aceasta? Ce forme de egalitate se potrivesc in chip natural libertatii? Care sunt adversarii libertatii Statelor Unite ale Americii, din interior sau din exterior? Ce ameninta libertatea – astazi si maine? Ce trebuie sa aparam? Cum trebuie sa ne aparam? Ce putem spera?Dialogul incitant dintre Martin S. Martin si Cristian Patrasconiu raspunde la aceste intrebari in contextul geopolitic complex al lumii in care traim. „Vedem in prezent cum, in lu¬mea occidentala si cu precadere in Statele Unite, ia amploare (mai ales in randul tinerilor) o miscare ideologica prin care se incearca modificarea limbajului, a conceptiilor, chiar a modului de a gandi. Corectitudinea politica nu naste o realitate, ci premisa unei sperate realitati, care, in faza in care suntem, seamana cu realitatea virtuala. Nu e ce se vede, poti fi inselat de ce ti se arata, dar, daca ai minte, vezi ca ai de-a face cu o plasmuire.“ (MARTIN S. MARTIN)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.