America de peste pogrom PDF

Coperta Carte America de peste pogrom

Iti doresti sa citesti cartea America de peste pogrom publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea America de peste pogrom chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii America de peste pogrom

„Catalin Mihuleac rascoleste prin romanul sau despre pogrom sufletele oamenilor. (…) Cu acest roman, aparut la Editura Polirom, autorul a scos pe tarim literar evenimentele ingrozitoare savirsite de armata romana cu ajutor german, sub ochii autoritatilor. Aceasta rezonanta puternica actuala arata ca generatia mai tinara din Romania a inceput sa se preocupe de trecutul antisemit al tarii.” (Neue Zürcher Zeitung) „Scriitorul Catalin Mihuleac a publicat in 2014 un roman indelung aclamat despre pogromul de la Iasi si trenurile mortii, America de peste pogrom. De atunci, Catalin Mihuleac a fost invitat adesea la evenimente avind ca subiect Holocaustul din Romania. El spune: «In Romania exista inca un grup influent de persoane care neaga fara ezitare Holocaustul».” (Der Spiegel)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.