Amante si amanti ai unor personalitati din vechea Romanie – povesti tragice PDF

Coperta Carte Amante si amanti ai unor personalitati din vechea Romanie - povesti tragice

Iti doresti sa citesti cartea Amante si amanti ai unor personalitati din vechea Romanie – povesti tragice publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Amante si amanti ai unor personalitati din vechea Romanie – povesti tragice de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Amante si amanti ai unor personalitati din vechea Romanie – povesti tragice

Iubirele interzise din perioada interbelica au nascut o serie de intrebari ramase in continuare fara raspuns, personajele care au fost protagonistele acestor relatii controversate fiind, in sine, unele teribil de greu de catalogat. Dincolo, insa, de ciudateniile lor, scoase in evidenta de multe decizii greu de inteles pe care le-au luat, exista, poate, o singura certitudine: in iubire, ei s-au daruit total, chiar daca, astfel, au avut intotdeauna de pierdut, sacrificandu-si pozitia sociala sau dinastica, iar uneori, chiar si viata…Frumoasa Tita Cristescu, prima si cea mai ghinionista Miss Romania Dolly Chrissolegos, grecoaica fatala care a influentat actul de la 23 august 1994?””Printul Alb”” Barbu Stirbey, reazemul sentimental al Reginei Maria si sfetnicul credincios al Regelui Ferdinand Elena Lupescu, „”femeia cu parul socu care-l iubeste cu patima pe Carol””Cella Delavrancea, pianista care a nascut cele mai multe legende erotice Ioana Doletti, o Meghan Markle de alta data Emil Bodnaras – secretul din patul „”Principesei Rosii””, ravasitoarea Ileana…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.