Amalia – Jurnalul unei iubiri, Vol. 1 PDF

Coperta Carte Amalia - Jurnalul unei iubiri, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Amalia – Jurnalul unei iubiri, Vol. 1 publicata de editura Stylished? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Amalia – Jurnalul unei iubiri, Vol. 1 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Amalia – Jurnalul unei iubiri, Vol. 1

Cand am fost intrebata, intr-un interviu, cum as descrie aceasta carte, am spus ca „”Amalia”” este, in primul rand, o calatorie initiatica. Intalnindu-l pe Zain, un barbat mai in varsta, de cultura si religie diferite de ale ei, eroina trece de la stadiul de adolescenta la cel de femeie, cunoscand iubirea, pasiunea, dragostea, furia, gelozia, iertarea si resemnarea. „”Amalia”” este si un tribut adus femeilor de pretutindeni, acelora care, in numele iubirii isi daruiesc sufletul si trupul, sunt dispuse sa se sacrifice pentru barbatul pe care il iubesc, fac compromisuri, dar au si puterea sa se ridice atunci cand simt ca sunt tradate, mintite, inselate in asteptarile lor si, fara niciun regret, o iau de la capat. Chiar daca este o fictiune, „”Amalia”” este povestea reala a fiecaruia dintre noi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.