Am ucis-o pe Seherezada PDF

Coperta Carte Am ucis-o pe Seherezada

Iti doresti sa citesti cartea Am ucis-o pe Seherezada publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Am ucis-o pe Seherezada chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Am ucis-o pe Seherezada

Daca vei deschide aceasta carte ca sa „afli“ ceea ce stiai deja, daca te asteptai sa ti se confirme prejudecatile despre arabi si lumea lor sau sa auzi aceeasi poliloghie despre ciocnirea civilizatiilor, mai bine renunta sa o mai lecturezi. In acesti termeni se adreseaza Joumana Haddad cititorului european inainte sa-i explice felul in care ea si semenele sale pot deveni femei libere intr-o lume araba marcata de dictaturi si obscurantism. In aceasta carte – care aduna dezvaluiri, reflectii, poeme – ea isi povesteste primele experiente, printre care si momentul in care a citit „Marchizul de Sade“copila fiind, viata de adolescenta care creste in Beirut, un oras sfasiat de razboi, apoi cea de tanara scriitoare de poezie libertina si, nu in ultimul rand, viata de femeie la patruzeci de ani, editoarea primei reviste erotice in limba araba. Am ucis-o pe Seherezada este o carte despre cum poti trai si gandi ca o femeie libera, ca femeie araba care a descoperit gustul libertatii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.