Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. PDF

Coperta Carte Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr.

Iti doresti sa citesti cartea Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. publicata de editura Gama? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Am supravietuit distrugerii orasului Pompei, 79 d. Hr.

In forfota orasului Pompei, oamenii nu-si fac griji cand pamantul de sub talpile lor incepe sa se cutremure. Fiara de sub muntele Vezuviu, la poalele caruia se intinde orasul, se trezeste uneori prost dispusa – dar intotdeauna adoarme la loc. Dar lui Marcus i se face frica. Simte ca urmeaza sa se intample ceva ingrozitor – iar tatal lui, care are mai multa incredere in stiinta decat in creaturile mitologice, ii da dreptate. Dupa ce din Vezuviu tasneste un nor de cenusa fierbinte, iar pietrele incep sa cada din cer precum ploaia, vor reusi ei oare sa scape – si sa supravietuiasca distrugerii epice a Pompeiului?…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.