Alunecare PDF

Coperta Carte Alunecare

Iti doresti sa citesti cartea Alunecare publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Alunecare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Alunecare

Sylvia „Vee“ Bell sufera de narcolepsie; cel putin, asa sustin medicii. Boala ii ofera lui Vee un talent uimitor: se poate „strecura“ in pielea celor din jurul sau. Tanara percepe, in acest fel, realitatea prin alti ochi, iar simpla atingere a unui obiect poate declansa un astfel de „episod“. Folosindu-si extraordinara abilitate, Vee va incerca sa rezolve o crima, strecurandu-se… in mintea ucigasului. Primul volum al seriei este captivant, de la prima pagina….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.