Altoirea pe intelesul tuturor. Ed. a III-a PDF

Coperta Carte Altoirea pe intelesul tuturor. Ed. a III-a

Iti doresti sa citesti cartea Altoirea pe intelesul tuturor. Ed. a III-a publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Altoirea pe intelesul tuturor. Ed. a III-a de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Altoirea pe intelesul tuturor. Ed. a III-a

Altoirea este mijlocul cxel mai fiabil de a reproduce o varietate sau specie, fidele, in toate punctele, originalului. Pepinierist experimentat, autorul acestei lucrari va va ghida miscare cu miscare pentru a deprinde tehnicile necesare altoirii fiecarei specii fie ca se aplica altoirea in despicatura, sub scoarta, englezeasca, in T, in incrustatie, etc. Peste 850 desene va vor conduce miscarile de altoire a mai mult de 30 specii de arbori si arbusti din gradina, fie ca sunt soiuri fructifere sau ornamentale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.