Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii PDF

  Coperta Carte Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii

  Iti doresti sa citesti cartea Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii scrisa de Viorica Perte si publicata de editura Primus? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii

  Din dorinta de a-L marturisi pe Dumnezeu in termeni cat mai potriviti, am apelat la cugetarile Sfintilor parinti si am evocat prezenta lui Dumnezeu in fiecare chip uman. Suntem calatori astrali, dar si purtatori de Dumnezeu si acest lucru este bine sa fie cunoscut. Nu frica il mantuieste pe om si cei care o propovaduiesc (habotnicii), nu au aprofundat invatatura scripturistica, ci iubirea de aproapele si implicit de Dumnezeu. Transfigurarea materiei (metanoia) in cazul omului, se produce doar in momentul in care „constelatia faptelor bune” din cerul inimii si-a intetit lumina care nu mai apune.  „Alt cer mai plin de mister” reprezinta cerul de dincolo de timp, dar care este oglindit in inimile oamenilor.  In functie de nivelul astral cu care rezonam ne imbogatim sufleteste si ne putem proteja de acele „eclipse mentale” atat de prezente in zilele noastre. Doar in astfel de conditii ne putem scrie „cartea vietii” in termenii cuveniti. Prin Taina lui Hristos descindem in taina lumii „ce va sa vina” si ne edificam asupra posibilitatilor de transfigurare a materiei dupa cuvantul Domnului.  Adevarul despre noi il putem descoperi, in functie de nivelul la care experimentam iubirea.  Romania este pentru mine taramul fagaduintei binelui si prin aceea ca romanii au investit in „visteria cerului”, comoara lor cea mai de pret – credinta. Calificativul de roman este cea mai inalta distinctie, pe care orice locuitor al ei o poate avea.  Acceptand cugetarea Parintelui Dumitru Staniloae: „Pentru credinta nu exista mistere”, vom putea survola acel „Alt cer mai plin de mister” si trai in plinatate-tainele astrale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Alt cer mai plin de mister. Astralul si taina iubirii este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.