Alinarea suferintelor trupesti prin mijloace duhovnicesti PDF

Coperta Carte Alinarea suferintelor trupesti prin mijloace duhovnicesti

Iti doresti sa citesti cartea Alinarea suferintelor trupesti prin mijloace duhovnicesti publicata de editura Sophia & Supergraph? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Alinarea suferintelor trupesti prin mijloace duhovnicesti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Alinarea suferintelor trupesti prin mijloace duhovnicesti

Cartea de fata are doua capitole. Primul analizeaza durerea fizica, iar al doilea, pe cea sufleteasca. Atunci cand suntem neputinciosi, iar durerea este insuportabila, apare dorinta sa te dai batut. In perioada de criza suntem ispititi sa ‘lasam totul balta’, ‘sa uitam de toate’ si chiar ‘sa murim’. Daca sufletul da ordin trupului: ‘Este mai bine sa nu traiesti’, atunci e greu sa-l mai ajuti. Decizia de a ceda in fata pacatului si de a merge pe mana acestuia este extrem de paguboasa, pe cand capacitatea de a accepta si depasi situatiile critice reprezinta o mare virtute. Apropo, cuvantul grecesc krisis se traduce prin ‘judecata – judecata lui Dumnezeu. Cum poti recunoaste aceasta judecata si cum o poti rabda, dar si ce concluzii sa tragi pentru viitor? Tocmai despre aceasta este cartea pe care o tineti in maini……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.